Unik Försäkring logotyp
Startsida - ikon

STARTSIDA

Våra försäkringar - ikon

VÅRA FÖRSÄKRINGAR

Villkor och förköpsinfo - ikon

VILLKOR OCH FÖRKÖPSINFO

Anmäl skada - ikon

ANMÄL SKADA

Om Unik Försäkring - ikon

OM UNIK FÖRSÄKRING

Kontakt - ikon

KONTAKT

Skada på villa, hem eller fritidshus

Vid skada på din villa, ditt fritidshus eller förlust eller skada på din egendom

Nedan beskriver vi hur du ska gå tillväga om du råkat ut för någon av följande skador:

Inbrott eller stöld

Om du har haft inbrott eller blivit bestulen behöver du göra en polisanmälan. Kontakta polisen genom att ringa på 114 14 eller via hemsidan www.polisen.se

Fyll sedan i skadeblanketten du kan ladda ner nedan och de delar som rör just ditt skadeärende.

Skada på resa

Om skadan inte är akut går det bra att anmäla den till oss när du kommer hem. Om du blivit utsatt för ett brott är det viktigt att du även gör en polisanmälan på plats. Se till att du får ett läkarintyg om du har uppsökt läkare och spara alla kvitton från eventuella utlägg som du har haft. Kvitton skickar du in till oss i original tillsammans med denna skadeanmälan. Om du råkar ut för en akut skada när du är utomlands kontaktar du SOS International på:

Telefon: 0045-38 48 92 70
Epost: sos@sos.eu
Hemsida: www.sos.eu
Öppet: Dygnet runt

Vattenskada och brand

Om du har råkat ut för en vattenskada eller brand i ditt hem vill vi att du kontaktar oss så snart som möjligt på 010-490 09 99. Om du bor i bostadsrätt kontaktar du din även din bostadsrättsförening och om du bor i hyresrätt kontaktar du din hyresvärd.

Rån och överfall

Om du råkar ut för ett överfall eller rån ska du genast anmäla händelsen till polisen. Se även till att du får ett läkarintyg om du behöver uppsöka läkare. Kontakta oss på 010-490 09 99 och skicka in polisanmälan tillsammans med en redogörelse för vad som har hänt och eventuellt läkarintyg.