Unik Försäkring logotyp
Startsida - ikon

STARTSIDA

Våra försäkringar - ikon

VÅRA FÖRSÄKRINGAR

Villkor och förköpsinfo - ikon

VILLKOR OCH FÖRKÖPSINFO

Anmäl skada - ikon

ANMÄL SKADA

Om Unik Försäkring - ikon

OM UNIK FÖRSÄKRING

Kontakt - ikon

KONTAKT

Olycksfall Special

Olycksfall Special

UNIK Olycksfall Special försäkring är en Olycksfallsförsäkring med tillgång till privat sjukvård till följd av olycksfall. Försäkringen gäller dygnet runt och har ingen självrisk. Försäkringsbeloppen är anpassade till prisbasbeloppet (2024 är ett prisbasbelopp 57 300 kr). I ditt skydd ingår också Mindlers psykologtjänster, se nedan beskrivning av tjänsten.

Om UNIK Olycksfall Special

  • medicinsk invaliditet med upp till 16 pbb om du är under 65 år och 8 pbb efter 65 år
  • ekonomisk invaliditet 8 pbb, förutsatt att du är fullt arbetsför vid tecknade av försäkringen. Gäller längst till och med månaden före du som försäkrad uppnår 65 år
  • dödsfallsbelopp på 2 pbb om du är under 65 år eller 0,5 pbb om du är över 65 år
  • tillgång till privat vård och vårdgaranti i samband med olycksfall

Mindler

Information om vår tjänst via Mindler

Psykisk ohälsa är en del av livet. 40% av Sveriges befolkning har eller har haft någon form av psykisk ohälsa. Mindler är en digital psykologtjänst som erbjuder kognitiv beteendeterapi genom videosamtal med legitimerade psykologer samt självhjälpsprogram i Mindler-appen.

Som en del av dina medlemsförmåner får du tillgång till Mindlers tjänst

Mindler behandlar dig över 18 år som behöver hjälp med ångest, stress, depression eller andra psykiska besvär. En behandling består av videosamtal med leg. psykolog samt eget arbete med våra självhjälpsprogram i appen. Du kan även arbeta fritt med självhjälpsprogrammen på egen hand om du önskar.

Samtalen ingår i din försäkring och du är garanterad en tid inom 24 timmar.

För att börja använda Mindler laddar du ner Mindler-appen via AppStore eller Google Play. Innan du skapar ett konto får du möjlighet att ange din försäkringskod som du hittar i ditt försäkringsbesked. När du har angivit koden skapar du enkelt ett konto med hjälp av att legitimera dig med ditt BankID. Du har nu tillgång till samtliga självhjälpsprogram och kan även boka in dig för samtal med valfri psykolog.

Om du redan har ett konto hos Mindler kan du lägga till din försäkringskod genom att logga in, gå till “Meny” och sedan “Koder”. När du sedan bokar ett besök väljer du din försäkringskod som betalningsmetod och slutför bokningen kostnadsfritt.

Om du har några problem att använda koden eller har några frågor kring Mindler är du varmt välkommen att kontakta vår support via appen eller genom mail till dem.

Kontakta oss om du är intresserad av våra försäkringar, så hjälper vi dig att teckna rätt försäkring!

Du hittar våra kontaktuppgifter på den här länken.

Villkor och förköpsinformation

För tidigare versioner av villkor och förköpsinfo, eller om du har andra frågor, ring oss på 08-520 056 85. Det går även bra att skicka e-post till: unikforsakring@fuab.com